Învață în ritmul tău, atunci când ai timp. Poți aloca câteva ore pe săptămână sau câte 30 minute în fiecare zi, după cum te simți tu confortabil. Poți urma programul MANAGERS ACADEMY în timp ce stai acasă sau ești la birou, chiar și atunci când îți bei cafeaua de dimineață.

Misiunea noastră

este să contribuim semnificativ la abordarea profesională a activităţii manageriale din România. Ne dorim să sprijinim oamenii să înveţe repede, uşor şi pragmatic şi să transfere cunoştinţele în practică, în zona de Management.

Având peste 18 ani experiență în conducerea afacerilor, în training, coaching și consultanță de management pentru numeroase afaceri din România, abordarea noastră este una pragmatică și bazată pe experiență practică.

Ne asumăm ca prin ceea ce facem să creăm experiențe noi de învățare, care să ducă la creșterea performanțelor clienților noștri și, în egală masură, să încurajeze dezvăluirea potențialului uman dincolo de limite.

Despre Eliade Rotariu
Fondator al programului
De peste 20 ani susține succesul indivizilor, echipelor și organizațiilor prin activități integrate de consultanță, business training și coaching.
Află mai multe
Ne recomandă
Clienţi care au avut încredere în noi
Cursanţii noştri sunt cei care ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun, că programele noastre aduc valoare reală în vieţile lor.
Află mai multe

Fii un manager informat

Abonează-te și vei primi periodic sfaturi utile și conținut exclusiv de la echipa noastră de consultanți.
În plus, îți poți autoevalua abilitățile de delegare, descărcând chestionarul “Delegarea managerială”.